Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής). Επιβάρυνση: 1,50 €

Κατάθεση σε τράπεζα.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Επιβάρυνση: 0,00 €

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα λογαριασμό Τράπεζας που συνεργαζόμαστε  " Θα σας αποσταλεί  e-mail με την επιβεβαίωση των προϊόντων  και τους τραπεζικούς  λογαριασμούς που μπορείτε να κάνετε κατάθεση "  
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  με mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Pay-pal

Mε πιστωτική κάρτα μέσο ασφαλούς περιβάλλοντος Pay-pal ή με χρήση του Pay-pal μέσο του λογαριασμού σας. Επιβάρυνση: 1,00 €

Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.
Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα χωρίς να φοβάστε τίποτα.

Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες.

Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του.

Viva Payments

Ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία Viva Payments.

 

 Μέσω του VIVA Payments μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους χρεωστική και πιστωτική κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments.


Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV